Rendkívüli információk

A kialakult népegészségügyi helyzetet senki sem hagyhatja figyelmen kívül, mi sem így az Önök és a dolgozóink védelme érdekében az eddigieknél sokkal szigorúbb óvintézkedéseket és szabályokat vezettünk be, amely a teljes kiszolgálási folyamatot érinti.

Tudnivalók a kiszállításról

Webáruházunk továbbra is folyamatosan üzemel, kiszállítások folyamatosak, jelentős saját készlettel rendelkezünk raktárainkban. Üzletünk megszorításokkal ugyan, de továbbra is nyitva van.

Azért, hogy minimalizálni tudjuk a fertőzésnek való kitettséget, az alábbi rendelkezéseket és szigorú higiéniai követelményeket hoztuk meg:

Bizonytalan időre felfüggesztettük a személyes átvétel lehetőségét webáruházas rendelések esetén, kérjük válassza a futárszolgálatos kiszállítást, Partnereinkkel való személyes kapcsolattartást korlátoztuk és digitális útra tereltük. Munkatársaink egyénileg is mindent megtesznek a saját és családjuk biztonsága érdekében.

Telephelyeinken, raktárainkban dolgozó munkatársaink az ajánlásokon túlmenő fokozott higiéniai követelmények betartása mellett végzik munkájukat. Rendszeres takarítás és fertőtlenítés, folyamatos szellőztetés valamint kézfertőtlenítők aktív használata mellett állítják össze a kiszállítandó csomagokat.

A raktárainkba érkező árukat az ajánlásokon túlmenő külön protokoll szerint teljes egészében elkülönítetten kezeljük (karantén, fertőtlenítés)

Szaküzletünk

Üzletünk amíg lehetséges nyitva tart, de szigorú óvintézkedések mellett
- nyitvatartást az érvényben lévő rendeletnek megfelelően korlátoztuk jelenleg H-P 10.00-15.00

Update: a vészhelyzet megszüntetésével újra a normál nyitvatartás szerint üzemel szaküzletünk: H-Cs: 10.00-18.00, P: 10.00-16.00


- ügyféltérben egyszerre csak annyi vásárló tartózkodhat amennyit ki is tudunk szolgálni, ebben kérjük együttműködésüket (eddigi tapasztalataink alapján már most nagy köszönettel tartozunk, hogy megértik és betartják :) )
- az üzletet, ügyfélteret, berendezéseket beleértve pultot, kártyaolvasót, ajtót, kilincseket stb. rendszeres szellőztetés mellett folyamatosan fertőtlenítjük, így ne lepődjön meg, ha fertőtlenítő illatát érzi belépéskor
- lehetőleg válassza a bankkártyás fizetési módot, mert a készpénzforgalom csökkentésével nagyban lehet csökkenteni a kitettséget
- használja Ön is a kézfertőtlenítőt rendszeresen
- kérjük, csak akkor jöjjön üzletünkbe, ha teljesen egészségesnek érzi magát és el tudja kerülni a tömegközlekedési eszközök használatát, ahogy mi is mellőztük ezt a közlekedési formát.

Köszönjük az együttműködését és megértését!

 

Folytatás