Bankkártyás fizetési tájékoztató

Miért éppen a Simple által kínált bankkártyás fizetési módot alkalmazzuk a weboldalunkon?
Mert:
- Önnek a bankkártyás fizetési mód használatáért nem kell többletköltséget fizetnie, nálunk ezért nincsenek felárak - A tranzakciót minden esetben a vásárló kezdeményezi a webáruház oldaláról, a fizetéshez szükséges kártyaadatokat pedig kizárólag a Simple biztonságos fizetőoldalán adja meg. A webáruház így nem juthat érzékeny kártyaadatok birtokába.
- a Simple stabil banki háttérrel rendelkező megbízható internetes kártyás fizetési szolgáltató
- a Simple többet nyújt, mint a bankok által kínált fizetési megoldások, egyszerűbb, átláthatóbb, több információt ad. További információért kérem látogassa meg a Simple weboldalát.

A bankkártyás fizetési tranzakció lépései:
Bankkártyás fizetési tranzakció lépési a www.meromuszerek.hu weboldalon
1. A bankkártyás fizetési mód kiválasztását követően átkerül a Simple biztonságos kommunikációs csatornával ellátott fizetőoldalára, ahol a kártyaadatai megadásával elindítja a tranzakciót. A Simple fizetőoldal adattartalma titkosított és védett.
2. A tranzakció során a kártyaszámot, a kártya lejárati idejét, és a kártya hátoldalának aláírás csíkján található 3 jegyű érvényesítési kódot szükséges megadni.
3. A tranzakció elindítását követően a kártya valós idejű engedélyezésen megy keresztül, melynek keretében a kártyaadatok eredetisége, fedezeti és vásárlási limit kerül ellenőrzésre a kártyakibocsátó bank által.
4. Amennyiben a kártyaadatok az ellenőrzést követően megfelelőnek bizonyulnak, a fizetendő összeget a bank zárolja a kártyán. Az összeg számlán történő terhelése számlavezető banktól függően néhány napon belül következik be. A tranzakció részleteiről Ön is kapni fog egy e-mailt majd visszairányításra kerül weboldalunkra.


A Simple részletes vásárlói tájékoztatóját letöltheti a következő logóra kattintva:

Kérdés esetén forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz.

Folytatás