1. Leica Roteo 20HV lézerszintező, forgólézer csomag


    A termék felvétele: 2013 június 09, vasárnap.
    Ez a termék már nem rendelhető!

A Leica ezt a Roteo 20HV típusú forgólézerét elsősorban beltéri használatra tervezte. A csomag tartalmazza magát a lézeres szintezőműszert, lézerszemüveget, strapabíró hordládát céltáblát, falitartót, távirányítót. A forgólézer kezelése rendkívül egyszerű.

A 20HV a Leica egyik alapszintű forgólézere, de mégis nagy tudású készülék kedvező ár/érték arányban. A beltéri mukákra fejlesztett készülékeket előszeretettel használják burkolók, gipszkatonszerelők, épületgépészek, mert a műszer nagyon gyorsan és pontosan üzembe helyezhető. A kapott falitartóval akár falra akár valamilyen profilra felrögzíthető és beállítható a kívánt szint, magasság. A falitartóval bármikor könnyvedén áthelyezheti a következő munkaterületre vagy adoit munkafolyamat által megkövetelt helyre (pl. álmennyezetek felfüggesztésének kitűzése, válaszfalak kijelölése, stb.)

A lézerszemüveg segít nagyon nehéz látási körülmények között is pontosan megtalálni a vetített síkot. A készülékhez kapott távírányítóval pedig a készüléket távvezérelheti anélkül, hogy el kellene hagynia a saját munkaterületét, ami időt takarít meg.

A készülékkel vetíthet tökéletesen vízszintes és függőleges síkokat teljes 360 fokos körben, de ha úgy kívánja manuális beállítással  vagy a fali tartószerkezettel egészeb 90 fokos szögig bállíthatja a lézer dőlését, ezáltal lehetővé téve ferde síkok kijelölését, ami sok területen használható: speciális burkolatok kitűzése, lépcsők és egyéb felde síkú elemek kijelülése, speciális álmennyezetek, tetőtérbeépítések, stb esetén.
A Leica Roteo 20HV forgólézerhez külön kiegészítőként rendelhető lézervevő is, amellyel a lézer érzékelhető távolságát egészen 150m kitolhatja, mindamellett egy lézervevővel rendkívül kényelmessé is teszi munkáját.

A csomagban kap egy strapabíró hordtáskát is, maelyben biztonságosan tárolhatja és szállíthatja a lézeres szintezőműszert.

Amennyiben kéri, elküldjük Önnek a készülék teljes körű leírását és használati útmutatóját. Kérje ügyfélszolgálatunktól bátran.

Mit tartalmaz a Leica Roteo 20HV csomag pontosan?
- Leica Roteo 20HV forgólézer, szintezőlézer
- kézi beállítású falitartó, a könnyű rögzítésért
- Leica RC 350 típusú távírányítóját a forgólézer távvezérléséhez
- lézerszemüveg, a nehezebb látási körülmények közötti jobb láthatóságért
- céltábla
- elemek a távirányítóba
- elemek a lézerhez + külön elemtartó
- használati útmutató
- strapabíró hordláda

 

 

Általános info

Elem2db 1,5V góliát
Elem élettartam160 óra
Méretek189mm x 136mm x 208mm
Tárolási hőmérséklet-20°C - 70°C
Garancia2+1év +élettartam garanciaév

Méretek

Súly1700g

Tulajdonságok

Automatikus kikapcsolásigen
Por- és nedvességvédelem (IP)54 por és freccsenő víz ellen védett
Távirányítóigen
Távirányító hatótáv200m

Technikai adat

Hatótáv detektorral150m
Hatótáv150m
Forgási sebesség /forgólézer/m0, 150, 300, 450, 600RPM
Optimális működési hőmérséklet-10°C - 50°C
Önbeáálítási tartomány±4,5°
Lézerosztály3R
Lézer hullámhossz nm635nm vörös (red) lézer
Önbeállás pontossága±3mm 30m-en
Ez a termék már nem rendelhető!